Top

2+kk

Dispozice

47

Užitná plocha (m2)

3

Patro

ne

Výtah

Galerie

Informace

Pronájem bytu 2+kk s balkónem v Brně – Židenicích

Pokud hledáte komfortní bydlení v klidné části Brna, nabízíme vám pronájem útulného bytu o dispozici 2+kk v oblíbené lokalitě Židenice. Tento byt o ploše 43 m2 splní všechna vaše očekávání a nabídne příjemné prostředí pro život.

Obývací pokoj o rozloze 21 m2 je prostorný a světlý, ideální pro chvíle relaxace nebo setkání s přáteli. Na prakticky řešenou kuchyni o velikosti 13 m2 navazuje balkón, který je orientován na jih a zaručí tak dostatek přirozeného světla po celý den. Balkón má výběru 2,5 m2. Při vstupu vás přivítá chodba o rozloze 4 m2, která poskytuje dostatek místa pro úložné prostory. Původní dřevěné podlahy v celém bytě dodávají interiéru jedinečný a autentický nádech. K bytu navíc náleží sklepní kóje, kterou jistě oceníte jako další úložný prostor.

Byt se nachází v klidné části města s výbornou dopravní dostupností do centra Brna. V blízkosti najdete vše, co potřebujete – školy, obchody, restaurace i parky pro chvíle odpočinku.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout tento krásný byt, který může být vaším novým domovem. Pro více informací a sjednání prohlídky mě kontaktujte.

Martin Kabrna, jednatel spol. Velvet Real s.r.o.

Výměry mohou být uvedeny s lehkou odchylkou. Dle zákona uvádíme energetickou tř. G.

Lokalita

Pronájem bytu 2+kk s balkónem v Brně – Židenicích

Brno-Židenice
screenshot

Cena

13 000,- Kč

Makléř

Martin Kabrna
Telefon:
+420 735 758 007