Top

4+kk

Dispozice

194

Užitná plocha (m2)

4

Patro

ne

Výtah

Galerie

Půdorys

Videoprohlídka

Informace

Luxusní byt s terasou, 194 m2, Brno, Juliánov

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost pořídit si prostorný luxusní byt v krásné části Brna v Juliánově na ulici Bělohorská, pouhých deset minut do centra.
Byt je umístěný ve 4. patře a má dispozici 4+kk s výměrou 194 m2.
Disponuje jednou terasou do vnitrobloku, přístupnou z obývacího pokoje, druhou střešní terasou (celkem 60 m2) otevřenou do všech světových stran s panoramatickým výhledem na Brno, a balkónem u jedné z ložnic.
Původní půdu, která se rozprostírá přes plochu 4 bytových jednotek, majitelé v roce 2003 přestavěli na nadstandardní byt, na jehož realizaci se podílel architekt Patrik Kotas a Hynek Maňák.
Jednotka dále disponuje ložnicí s vlastní šatnou, druhou ložnicí, pracovnou/ložnicí a velkorysým obývacím prostorem s kuchyní a jídelnou, velkou koupelnou, samostatným WC, dvěma komorami, technickou místností a množstvím úložných prostorů.
V obývací části se můžete uvelebit u francouzského okna a rozdělat si oheň v krbových kamnech, pustit si hudbu nebo se podívat na film na výsuvné televizi.
Otevřená kuchyně s jídelnou zajišťuje spoustu prostoru pro přípravu jídla a pohodlné servírování k velkému jídelnímu stolu pro 8 lidí. Díky středovému ostrůvku v kuchyni je příprava jídel velmi pohodlná. Bar je výškově nastavitelný pro různé příležitosti.
Podlahy jsou kombinací tmavé třešně, dubu a dlažby, na terasách je podlaha z tropického dřeva.
Díky vnitřní tepelné izolaci a kvalitním hliníkovým oknům je byt energeticky velmi úsporný a dobře odhlučněný.
Vytápění je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem značky Baxi, je zde zavedena klimatizace, v koupelně je instalované podlahové topení a na oknech u vstupu na terasy jsou předokenní žaluzie.
Exklusivitu bytu podtrhují dvě terasy a balkón u jedné z ložnic, kde můžete trávit příjemné a romantické chvíle s přáteli a rodinou.
Bezpečí je zajištěno bezpečnostním systémem s napojením na pult centrální ochrany a vchod do bytu je hlídán kamerovým systémem.
K bytu náleží prostorný zděný sklep v domě a 2 garážová stání v osobním vlastnictví 3 minuty chůze od domu.
Výměry mohou být uvedeny s lehkou odchylkou.
Není vyhotoven průkaz energ. náročnosti, proto ze zákona uvádíme tř. G.
Těším se na prohlídku s Vámi.
Martin Kabrna

Lokalita

Luxusní byt s terasou, 194 m2, Brno, Juliánov

Brno-Židenice
screenshot

Cena

na dotaz u makléře

Makléř

Martin Kabrna
Telefon:
+420 735 758 007