Top

4+kk

Dispozice

115

Užitná plocha (m2)

449

Velikost parcely (m2)

 

Počet pater

Galerie

Půdorys

Videoprohlídka

Informace

Rodinný dům, 4kk, 115 m2, okres Znojmo

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi krásný, prostorný a velice chytře řešený rodinný dům o dispozici 4 kk o výměře 115 m² s pozemkem, který má rozlohu 449 m² v okrese Znojmo.
Dům je momentálně před dokončením a jeho dispozice se skládá z prostorné otevřené kuchyně s výhledem do předzahrádky (9 m2), obývacího prostoru s francouzskými okny do 2 světových stran (30 m2) s přímým vstupem na terasu (21 m2). Z terasy i oken se vám naskytne nádherný výhled do celého okolí a při příznivém počasí i na Pálavu a Alpy.
Dále se v domě nachází dva identické dětské pokoje (14 m2), prostorná ložnice (16 m2), koupelna s přípravou na sprchový kout i vanu a WC, případně i saunu (6 m2). V domě je samostatné WC (1,7 m2), technická místnost (3 m2), místnost pro uskladnění úklidových pomůcek (1 m2).
Dům je orientován na jihovýchod, takže poskytuje dostatek světla po celý den.
Nemovitost je vystavena z Ytongu a je aktuálně ve fázi hrubé stavby, hotové jsou vnitřní omítky včetně fajnové, sedlová střecha s pálenými taškami Tondach Stodo a klasickými a francouzskými plastovými okny s izolačními trojskly.
Je zde hotová kompletní elektroinstalace vč. slaboproudého rozvodu USB v každé zásuvce, rozvody vody a odpadů a usazené vnitřní parapety.
Dům technickou místností + prádelnu s kotelnou, kde jsou připraveny rozvody pro solární panely, elektrický kotel, plynový kotel, tepelné čerpadlo, pračku a sušičku.
V obývacím prostoru je připraven odvod do komína na krb nebo krbová kamna. Je zde také velký půdní úložný prostor o velikosti cca 35 m².
Pod terasou je zahradní technická místnost. Před domem jsou k dispozici dvě parkovací stání a předzahrádka. Parkovací místa lze dle potřeby zastřešit. V technické dokumentaci je zde prostor pro retenční nádrž, ze které bude využívána voda na zalévání zahrady.
Vodovod, plynovod a kanalizace jsou na hranici pozemku.

Předpokládaný rozpočet na dokončení stavby včetně zařízení je 1,5 milionu korun. Majitel zájemci předá kontakty na řemeslníky, kteří se podíleli na výstavbě a jsou k dispozici dům dokončit.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou potraviny, základní škola, mateřská školka, dětské hřiště, sportoviště a restaurace.
Výměry mohou být uvedeny s lehkou odchylkou.
Do dodání energ. štítku uvádíme v souladu se zákonem třídu energetické náročnosti G.

Pro více informací či prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na Vás.
Tým Velvet Real

Lokalita

Rodinný dům, 4kk, 115 m2, okres Znojmo

Višňové
screenshot

Cena

4 500 000,- Kč

Makléř

Martin Kabrna
Telefon:
+420 735 758 007